Woelf | Exclusieve residentiële Domotica en Cinema | Calibrating Zen

Bekijk meer

Wat doen we

In 2009 begon Jan Martens, tijdens zijn studies, met Woelf. De initiële opzet was het installeren en adviseren van residentiële audio/video oplossingen. Al snel was duidelijk dat veel mensen niet optimaal konden genieten van de technologie bij hun thuis. Woelf is zich dan ook gaan specialiseren in het creëren van kwalitatieve en functionele huizen waar mensen, door middel van technologie, zorgeloos van kunnen genieten. Niet zonder enig succes. Na jaren van hard werken en talrijke succesvolle projecten werd Woelf in 2015 als eerste Belgische bedrijf bekroond met de prijs Best Integrated Home uitgereikt door Cedia. Iets dat ons als team elke dag de energie en goesting geeft om onze klanten nog beter te helpen!

Voor wie

Woelf richt zich op exclusieve residentiële nieuwbouw projecten, projecten die boordenvol technologie zitten en waar de klant wil dat alles functioneel en gemakkelijk bediend kan worden. Projecten waar entertainment en kwaliteit hand in hand gaan.

Waarom Woelf

Met Woelf kiest u een gepassioneerd bedrijf boordevol gedetailleerde kennis. Dankzij onze goede contacten met leveranciers zowel nationaal als internationaal kunnen wij juist dit stapje verder gaan voor uw project en zorgen voor de ideale op maat gemaakte oplossing. Ook op lange termijn zit u goed bij Woelf. We kiezen steeds voor open systemen die integratie van technologie omarmen. Hierdoor kan uw systeem op eenvoudige wijze worden geüpdatet om u steeds van de laatste toepassingen te laten genieten.

Onze overtuigingen

 • Technologie is een aanvulling om het leven te vereenvoudigen.
 • Muziek is een emotie die u tot rust doet komen.
 • Genieten van audio en video in goede kwaliteit is een verrijking van de ervaring.
 • Een functioneel en eenvoudig te bedienen huis geeft rust.

Missie / Visie

Missie:

Het creëren van kwalitatieve en functionele huizen waar mensen met behulp van technologie zorgeloos van kunnen genieten.

Visie Woelf:

“Calibrating ZEN” Is technologie afstellen op maat om zo tot een kwalitatievere ervaring te komen.

Waarden en normen

Waarden:

 • Openheid
 • Flexibiliteit
 • Loyaliteit
 • Eerlijkheid
 • Positiviteit
Waarden:
 • Lever kwaliteit op maat voor de klant.
 • Kwaliteit en flexibiliteit van materiaal is belangrijker dan merkbekendheid.
 • Help anderen om samen tot een beter resultaat kan bekomen
 • Simpele en functionele bediening staan centraal.

Domotica

Domotica

Bij Woelf betekent het woord “domotica” de digitale vereenvoudiging van uw leven. Op maat gemaakte oplossingen voor verlichting, aangename regeling van verwarming, eenvoudige visualisatie en betrouwbare beveiliging. Kortom alle technologieën mooi samen tot één werkend en functioneel geheel. Werkend met de beste merken zoals Control4 en KNX zorgen dat we samen met u het droomhuis maken dat u wenst.

Cinema

Een film kijken en het gevoel hebben dat u midden in de actie zit, een cinema van Woelf zorgt voor deze ervaring. Met merken als Wisdom Audio, Bowers & Wilkins, Datasat, Trinnov, Sony, Barco, Kaleidescape, Marantz, Rotel, Screen research & Parasound zorgen we dat film kijken keer op keer een unieke ervaring is zonder een compromis op het gebied van kwaliteit te doen. Ervaar in onze demo cinema deze unieke beleving.

Cinema
Audio

Audio

Muziek is dé emotie bij uitstek. Met merken als Wisdom Audio, Bowers & Wilkins en Kef zorgen we dat emotie keer op keer een unieke ervaring is zonder een compromis op het gebied van kwaliteit te doen. Ervaar in onze concept store deze unieke beleving.

Onze realisaties

Groot of klein. Elk project is uniek, heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen functionaliteiten welke het voor onze tevreden klanten aangenaam vertoeven maakt. Bekijk hier enkele projecten en ontdek wat we u kunnen bieden.

House GL - België House GLDomotica / Audio / Video
House WO - België House WODomotica / Audio / Video
Cinema MW - België Cinema MWVideo
Office B-Sure - België Office B-SureDomotica / Video / Audio
House WVD - Nederland House WVDVideo / Audio
House PJB - België House PJBVideo / Audio
House EB - België House EBVideo / Audio
sluiten

House GL

In het centrum van één van de mooiste steden van België hadden we de kans om mee te werken aan dit unieke project. Deze 850 m² Loft werd in 2015 beloond met een Cedia award voor Best Integrated Home, tot op heden een privilege dat geen enkele andere Belgische integrator mocht ontvangen. Geavanceerde Verlichting, multiroom audio/video met 2 high-end audio zones uitgevoerd met producten van Wisdom Audio, integratie van geautomatiseerde ramen en een systeem dat automatisch de lift oproept als de klant zijn woning verlaat. Kortom een pareltje van integratie waar we best trots op kunnen zijn.

sluiten

House WO

Een sfeervolle woning vol geautomatiseerde snufjes. Prachtige weggewerkte tv’s met behulp van geavanceerde beugels van Future Automation. Speakers van Wisdom audio vinden we in dit project terug in meerdere ruimtes. Een stijlvol ingerichte woning en een gemak om in te leven.

sluiten

Cinema MW

Een prachtige cinema met een indrukwekkende specsheet. Speakers van Sage Cinema series van Wisdom Audio, Processor met behulp van een datasat RS20i, en volledige 4K projectie door Sony met aanvullende 4K players van Kaleidescape. Akoestisch behandeld om zo tot een perfect resultaat te komen.

sluiten

Office B-Sure

Gelegen in Hasselt en ontworpern door UAU collectiv hadden we de kans om dit kantoor uit te rusten met de laatste snufjes van Audio Video en domotica. Een eenvoudige interface met behulp van Control4 zorgt er voor dat iedereen op een eenvoudige manier alles kan bedienen. De projector die uit het akoestische plafond komt of het automatisch inschakelen van verlichting en klimaat bij aankomst ‘s ochtends op kantoor.

sluiten

House WDV

Deze prachtige gerenoveerde Hoeve in Nederlandse stijl was voor lang een van de grootste Control4 projecten van de Benelux. Met Innovatieve schakelaars op Zigbee was het een kostenefficente oplossing op een groot project te automatiseren. Samen met de geplaatste Samsung Tv’s en het Sonos multiroom systeem is dit een project een goede combinatie tussen functionaliteit en kwaliteit.

sluiten

House PJB

Een goed klinkende stereo setup gecombineerd met een bestaand televiesiemeubel. Deze uitbreiding met de line source luidsprekers van Wisdom Audio geeft een geweldig geluid dit zowel voor muziek als televisie.

sluiten

House EB

Een uitbreiding van een beestaande stereo installatie tot een goed einde gebracht met een Curved Samsung TV bediend met een Control4 Systeem.

Neem contact met ons op

Samen met u bekijken we graag uw project in onze Concept Store. Ervaar, hoor en ontdek wat de mogelijkheden zijn op het gebied van functionele domotica, high end home cinema, eenvoudig bedienbare multiroom audio en betrouwbare beveiliging.

Woelf Store

Woelf bv
BE 0810.866.847
Ekkelgaarden 6N
B-3500 Hasselt
België

T +32 (0)476 27 62 92
E info@woelf.be

 

Woelf concept store